Even een up-date

Nog 36 dagen en dan is het eindelijk zover! Zuid-Afrika komt steeds meer in zicht en ook de zenuwen komen zo nu en dan al even voorbij. Momenteel ben ik nog aan het werk, maar ik merk dat ik écht toe ben aan vakantie. Velen zijn al lekker weg geweest, zien er prachtig bruin gebakken uit en hebben gezellige vakantie verhalen.....

Inmiddels zijn wij nu met 4 vrijwilligers voor het Ithemba project, in de periode dat ik daar zit! Gerdy en Marco zijn erbij gekomen en dat vind ik erg leuk. A.S. zaterdag hebben Patricia en ik nog een ontmoeting met Gerdy, de anderen (ook degene met wie wij vliegen) konden helaas niet, dus die zal ik waarschijnlijk op de dag zelf pas ontmoeten.

Verder ben ik mijn mede vrijwilligers op de voet aan het volgen via hun weblogs. Ik ben erg benieuwd naar de ontwikkelingen die daar nu plaats vinden, raar idee dat ik daar straks ook aan het werk ben. 

Ook ben ik nu boeken/reisgidsen aan het lezen over alles wat Zuid-Afrika te bieden heeft en wat ik na mijn vrijwillgerswerk nog allemaal wil zien/beleven en doen. Maar dat is een moeilijke keuze hoor, er is zoveel, dat kan nooit allemaal in die korte periode! Goede reden om nog een keer terug te gaan dus :D!

Wat de onrust en de gebeurtenissen van afgelopen tijd betreft; mensen vragen nu met regelmaat aan mij of ik bang ben en of het nog wel veilig is... Nee ik ben niet bang en ja het is nog wel veilig! Het is verschrikkelijk wat daar gebeurd is, maar dat kan je hier in Nederland ook overkomen en als de situatie wel onveilig is/word, dan worden we door de organistatie op de hoogte gebracht met waarschijnlijk een negatief reis advies!


Tot zover maar weer.
Liefs, Adjana

  

 

 

   

Reactie toevoegen

Het reageren op weblogberichten is niet mogelijk.

Reacties

heleen

Eeej Adje!!
Geweldig om al je verhalen te lezen.
Ik had er nu ff voor gezeten...
Echt leuk om te horen hoe enthoussiast je erover schrijft en praat.
Ik kan me voorstellen dat je nu wel wat zenuwachtig word...Rustig aan, meid
En tot gauw!
Laifs Leen

Maybelline

Hey Adjana

Leuk om weer een up-date te lezen. Ik moest inderdaad aan jou denken toen dat vreselijke bericht uit Kenia kwam. Gelukkig ben je positief!

Nog even doorbijten met werken en dan volop genieten in Afrika!

Groetjes en liefs,
Kennard & Maybelline

gea

He meisje,

Leuk om je zo te volgen.
Spannend allemaal!!Een goede voorbereidingstijd gewenst. Sharyn is al een ander meisje teruggekomen kan ook niet anders je ziet zo veel..!! Sterkte met alles en ook veel plezier gewenst. We zien elkaar vast nog wel voor die tijd.

sieta

he ... 36 dagen ??? dan duurt het echt niet lang meer. Ik hoop dat je het naar je zin gaat krijgen. En wees voorzichtig, we spreken elkaar dan zeker na je terug reis, zodat je me alles kan vertellen!... Ik zal aan je denken, heel veel ja echt heel veel succes!

veel liefs sieta

Fokje

Dag schat,

Nog 36 dagen en dan wordt je droom werkelijkheid! Voor mij zal het wel wennen zijn dat je dan zover weg zit...Gelukkig is het maar voor 6 weken, dat is te overzien!
Gelukkig zullen ze jou daar niet snel voor een rijke blanke aanzien, dat scheelt! Nog een paar uurtjes in de zon en je lijkt een rasechte afrikaanse 'zwarte'...
Dikke kus, mama

pia

ad ja ga
was ik maar eenmaal weg ; dat gevoel ken ik
de ups houden je nog wel even bezig en dan is het zo ver tot dinsdag

Mir

Ik vind het super dat je dit gaat doen!! Heel leuk om te lezen hoe je je aan het voorbereiden bent...

x
Mirjam

jeanne van kuppeveld

Ha die Adjana,
Inderdaad ja leuk,jullie gaan met z'n vieren naar Ithemba.Ook voor jouw heel veel succes met alle voorbereidingen voor je grote reis naar Zuid-Afrika.Als je nog vragen hebt over Ithemba,je mag me altijd mailen/bellen.
Groetjes,Jeanne.

Annette

Dag Lieverd,
Net terug van vakantie en lees je berichtje.
Vandaag nog precies 4 weekjes, het komt nu wel heel dicht bij!
Dan ben jij aan de beurt en hoe! Stoer hoor!en wat zul jij een verhalen hebben.
Nu meisje de laatste loodjes!!
Lieve groetjes en dikke kus. Annette.

Adjana Brandenburgh

Name: Adjana Brandenburgh

Was vrijwilliger bij Ithemba van 15 sep 2008 tot 11 okt 2008