De afgelopen dagen

Deze week is al weer mijn laatste week in Zuid-Afrika en dat vind ik helemaal niet leuk. Ik heb het hier zó naar mijn zin, het land/de cultuur is zo indrukwekkend, er zijn zoveel lieve mensen om mij heen, het werken met de kinderen was fantastich.... ook het weer wordt hier steeds mooier en warmer, het strand heb ik nu al een aantal keren bezocht, ik ben al lekker bruin ;-) geworden en er is hier al weer veel veranderd, gedaan en gebeurd. We hebben gelukkig weer internet, dus kan ik eindelijk mijn weblog weer updaten.
 
Donderdag 9 oktober hadden we “ons” afscheidsfeest in het huis van Peter en Daphne. Er waren allemaal mensen uitgenodigd en er was weer ontzettend lekker gekookt. Er waren baie lekkere toetjes (slecht voor onze lijnen), we hebben al gezongen voor Elke en Daphne (die waren vrijdag 10 en dinsdag 14 oktober jarig) en onze cadeautjes gegeven, we hebben lekker zitten eten, drinken en kletsen, kortom het wat een geweldige avond! 
 
Vrijdag 10 oktober was onze echte laatste dag op Ithemba. Gelukkig waren er veel kinderen aanwezig, dus we konden bijna iedereen nog even zien en gedag zeggen. Bij de dagopening werd er veel werk van ons afscheid gemaakt, de jambe werd er bijgehaald er werd flink gezongen en er waren een paar ontroerende afscheidswoorden van Maureen. We kregen allemaal een afscheidscadeau en een hug. Natuurlijk waren wij hun ook niet vergeten en ook ons cadeau hebben we overhandigd. Daarna hebben we nog lekker veel tijd gehad om met de kinderen te spelen. Sommigen vonden het niet leuk dat we weg gingen, van de één kregen een dikke knuffel of kus als dank en een ander moest er een traantje om laten. We hebben alle kinderen uitgezwaaid toen ze met de bus weg gingen en natuurlijk nog een laatste paar foto`s gemaakt. Voor Gerdy zat het er nu écht op, Patricia en ik konden het niet laten om die week erna (als we terug kwamen van Durban) nog één keer langs te komen……  S`avonds zijn we op Gerdy, Patricia en Daphne na, nog naar het verjaardag feest van Elke geweest, eerst had ik er niet zoveel zin in, maar toen ik er eenmaal was, was het erg gezellig! 
 
Zaterdag 11 oktober zijn we s`morgens met z`n allen naar het vliegveld gegaan en dan bedoel ik ook écht met z`n allen. Gerdy ging naar huis en Patricia en ik gingen naar Durban, maar Marco, Maik, Esther, Daphne, Peter en Mariska gingen allemaal mee om ons uit te zwaaien. Het was een hele happening, ik heb er van genoten en uiteraard zijn er natuurlijk de nodige foto`s gemaakt. 
 
Patricia en ik hebben tot en met donderdag ochtend in Durban gezeten, we hebben het erg naar onze zin gehad. Een aantal tours gedaan en wat gerelaxt. We zaten in een backpackers lodge waar we 4 nachten geslapen hebben en we hebben nog een nachtje bij de broer van Esther en Daphne geslapen. Ook dit was weer super geweldig, we zijn we warm onthaald en hebben leuke dingen gedaan. Hoe gezellig het ook was, beiden hadden we erg veel zin om weer terug te gaan naar P.E. We voelen ons daar thuis en ik heb iedereen écht gemist, dus toen we thuis kwamen voelde het net als thuis komen, heerlijk om iedereen weer te zien en te spreken en te huggen! Iedereen was erg benieuwd hoe we het gehad hebben. S`avonds hebben we weer met een grote groep gegeten, inmiddels zijn Martijn en Marloes er bij gekomen, zij zijn ook via Be-More vrijwilligers en verblijven ook bij Peter en Daphne. 

Vrijdag ochtend (een week later al weer) zijn Patricia, Mariska en ik met Marco en Richard naar Ithemba gegaan. Iedereen was blij om ons te zien, we hebben nog even heerlijk van de kinderen genoten, onze cadeautjes uitgedeeld en toen rond 12.00 uur écht écht afscheid genomen van iedereen. Daarna hebben we Patricia naar het vliegveld gebracht, dat was wel even slikken, we hebben samen zo`n leuke tijd gehad en elke week wordt er weer afscheid van iemand genomen (van onze groep) en volgende week ben ik helaas zelf aan de beurt. Daphne kwam ook nog even langs, even snel tussen door weg van haar werk. Daarna zijn we met z`n allen naar het strand gegaan, we hebben daar een lekkere lunch gehad en hebben daarna nog lekker zitten zonnen. 

Pff… nu weet ik het even niet meer hoor…. al weer zoveel gedaan en beleefd….. 

Gisteren de hele dag naar het strand geweest met; Richard, Marco, Mariska, Martijn, Marloes, weer allerlei shoppings gedaan, lekker geluncht en s`avonds hebben we gebraaid (bbq). 

Vandaag was ik al weer vroeg op, een beetje gerelaxt, buiten gezeten en mijn dag/weblog bijhouden. Straks gaan we met z`n allen naar een park waar we weer prachtige dieren hopen te zien. Vanavond gaan we uit eten want onze kok heeft een avond vrij (en terecht), lekker ergens naar een tentje aan het strand en daarna lekker aan de cocktails (dat kost hier geen drol). 

De rest van de week heb ik wel wat dingetjes die ik nog wil gaan doen. De dagen zullen vast erg snel gaan. Tot zover maar weer even, ik ga nu genieten van de zon!

Iedereen ontzettend bedankt voor jullie berichtjes en lieve woorden, leuk dat jullie mijn verhalen met zoveel plezier lezen (enne ik schrijf ze ook met veel plezier, maar dat was jullie vast niet ontgaan ;-))!

Liefs, Adjana

Reactie toevoegen

Het reageren op weblogberichten is niet mogelijk.

Reacties

froucke

hey Adjana,

Het is erg leuk om vanuit Nederland een beetje met je mee te reizen via internet...
Ik ben heel erg benieuwd naar de foto,s van het rondtrekken in de natuur dat moet daar prachtig zijn.
Geniet van daar van elk moment!

Liefs Froucke

pia

nou ad, dat wordt afkikken in dit herfstig nederland , straks.
missen je wel,laat dat ook een goed teken en weerzien zijn
wat een [levens]ervaring heb je er bij
doeg tot later

Patries

Haaiiii

Jaja, ik ben weer thuis. Aan de andere kant ook wel weer lekker hoor! Mis het wel, maar je zit snel weer in je gewone ritme. Wat leuk dat jullie nog naar dat park zijn geweest (JALOERRRSS), maar ik kom nog wel een keer terug daarvoor ;-)

Groetjes aan iedereen!

Patries

Irene Admiraal

Hoi Adjana,

Wooh dat gaat echt heel snel je trip (ik gooi er ook wat engels doorheen!!!).
Wat fijn dat je het zo naar je zin hebt. Zo zeg dat afscheid nemen steeds van je mede reisgenoten is best heel wat. En ook steeds die wisselingen voor die kids daar.
Ik ben er benieuwd naar je foto's. Je verhalen zijn idd genieten. Ik zou zeggen geniet van je laatste week daar.

see you

Irene en familie

Fokje

Dag lieverd,

Ik snap heel goed dat al dat afscheid nemen lastig voor je is, maar ik ben blij dat je zaterdag weer thuis komt!
Heerlijk dat je het zo'n succes geworden is voor je; dit biedt perspectieven voor nieuwe reizen en ervaringen!
Geniet nog maar even van deze laatste dagen en wordt vooral goed bruin; hier kun je dat voorlopig wel vergeten!
een dikke kus van je moeder

Gétina

Heee Adje,

Wat is dat nou, heb je dan helemaal geen zin om mij weer te zien? hihihi
Nou, ik ben blij dat je er bijna weer bent hoor, tot gauw en geniet ervan nog heeeeeel even!!

Liefs, Gétina

heleen

Heey Adje!!

Wat beleef jij daar veel zeg!! Geweldig!
Geniet nog even van de laatste dagen dat je dr bent, he!

Liefs Leen
ps: laat maar ff weten als je wilt afspreken, ik denk dat je eerst wel ff moet afkicken,hiero...
tis hier echt herft...brrr...ook mooi hoor, alle herfstkleuren!
Ik heb het trouwens onwijs naar mn zin in Tamarisk! We beginnen 3 september! Heerlijk!!
Doei

sieta

he meid... wat vliegt de tijd om.. ik dacht zelf dat je net weer terug was in nederland. Wat zal dat even wennen worden, om weer hier te zijn, cultuur en (en vooral het weer!)en alles. Maar ik ben blij dat je zo heb genoten... het had ook anders gekund... misschien heb je nu wel ontdekt voor jezelf wat je in de toekomst wil gaan doen!Ik heb erg met veel plezier je verhalen gelezen, en er van genoten. Als je weer in nederland bent, spreken we gauw af dan kan ik je foto's verhalen etc. allemaal nog eens beleven. Ik ben benieuwd.
tot gauw... en voor de afscheid wat je gaat nemen (ik weet hoe dat voelt!) heel veel sterkte!!
veel liefs sieta

Sym

Hé Adjana,

Ben net zelf weer terug uit het buitenland, dus heb net alle verhalen verwerkt! Wat een leuke berichten allemaal en zeker met die foto's erbij... Echt indukwekkend allemaal!
Geniet er nog maar van...
En al helemaal als het daar warmer wordt ;-)

Gr. Sym

Dilani

Ga nog even heerlijk genieten meid, je weet wat `men zegt he`: Time flys when you have fun:-D

Veel liefs, Dilani

patricia

Hoi Adjana,

ik ben sinds gisteren weer terug in Nederland en mis alles al van daar. Als ik je berichtje zo lees dan herken ik er veel in. Ik kwam thuis, maar het voelde voor het eerst toch echt anders dan andere jaren. Vreemd. Ik mis het werken daar, ik mis de leuke dingen daar, en ook de contacten met jullie allen vond ik echt leuk.

Ik hoop dan ook dat je echt heel erg gaat genieten van je laatste dagen. Ik heb in ieder geval nog een hele bijzonder leuke week in Kaapstad gehad. Dus ik heb het mooi kunnen afsluiten en hoop dat jij het ook geweldig kunt afsluiten.

Groetjes,
Patricia (Liebenhaus/Thamsanqa)

patricia

Hoi Adjana,

ik ben sinds gisteren weer terug in Nederland en mis alles al van daar. Als ik je berichtje zo lees dan herken ik er veel in. Ik kwam thuis, maar het voelde voor het eerst toch echt anders dan andere jaren. Vreemd. Ik mis het werken daar, ik mis de leuke dingen daar, en ook de contacten met jullie allen vond ik echt leuk.

Ik hoop dan ook dat je echt heel erg gaat genieten van je laatste dagen. Ik heb in ieder geval nog een hele bijzonder leuke week in Kaapstad gehad. Dus ik heb het mooi kunnen afsluiten en hoop dat jij het ook geweldig kunt afsluiten.

Groetjes,
Patricia (Liebenhaus/Thamsanqa)

Janny Dijkstra

Hallo Adjana,

Al dat afscheid nemen is maar moeilijk lijkt mij. Geniet nog even van minuut tot minuut, zoals mijn vriendin dan zei. Trouwens hier is het ook mooi hoor en we verwachten je weer.
Een goede terugreis onder de zegen van onze God.

Groeten, Siebe, Janny en Janine Dijkstra.

Loes

Hee skeet,
Jaha, k heb steeds alles meegemaakt. Leuk ook he, dat er op je verhalen wordt gereageerd. Nou, ik vind het allemaal wel mooi geweest. Kom nou maar weer trug! Zie je wel dat het zoooooo goed bevalt dat je eigenlijk al in dubio staat en wel zou willen blijven?? Mooi nog maar niet. Eerst maar weer retour naar t Groningse; twee benen op de grond; alles even de revue laten passeren en genieten van de Nederlandse kou. Tot gauw, dikke zoen, tanneloe

MaryaFug

http://xrumersale.site/

Revolutional update of SEO/SMM package "XRumer 16.0 + XEvil 3.0":
captcha breaking of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another subtypes of captcha,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM programms: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other software.

Interested? You can find a lot of demo videos about XEvil in YouTube.
You read it - then IT WORKS!
Good luck!


http://xrumersale.site/
XRumer201708yy

MaryaFug

http://xrumersale.site/

Absolutely NEW update of SEO/SMM package "XRumer 16.0 + XEvil":
captchas breaking of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another types of captcha,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM programms: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other software.

Interested? You can find a lot of demo videos about XEvil in YouTube.
You read it - then IT WORKS!
See you later!


http://xrumersale.site/
XRumer201708yy

MaryaFug

http://salexrumer.site/

Revolutional update of SEO/SMM software "XRumer 16.0 + XEvil 3.0":
captcha solution of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another categories of captchas,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM programms: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other programms.

Interested? There are a lot of demo videos about XEvil in YouTube.
You read it - then IT WORKS!
Good luck!


http://xrumersale.site/
XRumer201708yy

NicholasS

@3Qscwa
http://yswz.bccnet.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=181595&p=424665
http://maria.forumup.it/viewtopic.php?p=77952&mforum=maria
http://www.pella.pl/topic/93498-nutrition-supplement-for-weight-loss/page-13
http://sacramentostreetlife.com/viewtopic.php?f=15&t=553597&p=1116384

MashaHoict

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can bypass any antibot protection.
Captcha Recognition Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8.4 million other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"

Bogdanxrn

?????? ???? ? ???????[url=https://stekloelit.by]![/url]
?????????? ?????? ???????? ??????? ?? ?????? ??? ???? ? ?????.???? ??????????? ??? «??????????» ???????? 10 ??? ?? ????? ???? ????????? ? ????????.
?? ????? ?????????? ??? [url=https://stekloelit.by]???????????? ?????????? ?????[/url],[url=https://stekloelit.by]??????? ?????????? ???????????[/url],[url=https://stekloelit.by]??????? ?????? ?? ??????????? ??????[/url],[url=https://stekloelit.by]?????????? ????? ? ???[/url] ? [url=https://stekloelit.by]?????????? ?????????? ?? ??????[/url],? ?????[url=https://stekloelit.by]?????????? ????????[/url] ? [url=https://stekloelit.by]??????????? ???????????[/url]
????? ????????? ?????????? ????????? ?? ????? [url=https://stekloelit.by]?????[/url]
http://medyumdegerlendir.com/member.php/9398-Bogdanwkx
http://kuohsar-salmas.ir/index.php?subaction=userinfo&user=Bogdankrx
http://angelo.forumup.it/profile.php?mode=viewprofile&u=2724&mforum=angelo
http://easyway.kiev.ua/user/Bogdanknr/
http://jia.zdselife.com/home.php?mod=space&uid=151479

agrohimkzq

?????? ???? ????????!
??????????? ?????????– ????????, ??????? ?????????????? ??????? ?????????????. ??? ??????????? ???????????? ? ???????? ?????????, ??? ??? ???????? ????? ??????????, ??? ????????????, ???? ??????? ????????????? ??????, ? ????? ??????? ?????? ????????. ????? ?? ??????? ??????? ? ??????? ????????????????.
1)[url=http://agro-himiya.by]????????? ??????? ?????? ? ?????? [/url] - ??????????? ????????? ?????? ? ?????? ????? ??????????? ? ??????? 20 ?????, ???? c ??????????? ?????????.??????? ? ???, ?? ?????? ???????? ?????, ??? ?????, ??? ? ? ???????. ??????? ?????????? ?????? ??????????????? ?????? ? ?????? ??????????????? ???????? ?????? ????? ????.
2)[url=http://agro-himiya.by]??????????? ????????? ?????? ?????[/url] - ?? ?????????? ??? ?????????? ?????? ??????????? ?????????, ??????????? ????????? ???????? ??????????? ???????? ????? ?????????. ???? ?????????? ????? ? ????? ????????????????? ????????????, ????????? ????? ?????????? ??????? ? ?????? ?????, ? ?? ?????? ???? ??????????? ??????? ??? ??? ????????? ? ????????? ??????? ?????- ? ??????????????.
3)[url=http://agro-himiya.by]?????????????? ????????? ??????[/url] - ?????? ????? ???????? ?????????? ??????????? ????????? ?? ????????? ????? ???? ? ?????? ????? ????? ??????????? ? ???????? ????????????. ?? ?????? ???????????? ???? ????????? ?? ?????? ? ????? ??????? ?????????????? ? ???????? ???????? ?????, ?? ? ??? ??????????????? ????????????? ???????, ?????? ???????.
4)[url=http://agro-himiya.by]??????????? ????????? ? ????????[/url] - ?? ????????? ? ???, ????? ??????????????? ???? ?????? ??? ???????? ??????. ? ???? ??? ???????? ??????? ???????? ?????, ??????? ??? ??????? ?????????, ???? ???????. ????? ????, ?? ??????? ????? ?????????? ? ????? ??????????????? ?? ???????? ?????? ??????.
?? ????? ???? ??? ?????? ? ??? ?? ???????? ??????? [url=http://agro-himiya.by]??????? ??????[/url]
?? ???? ???? ??? ???? ????!
http://aussteve.com/member.php?36111-agrohimsvm
http://ae.hed.freehostia.com/vb/member.php?u=199
http://demidov-ufa.com/user/agrohimcsd/
http://www.biz-for-all.ru/user/agrohimkbu/
http://www.thetunnel-art.co.uk/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=55681

agrohimquv

?????? ???????!
??????????? ?????????– ????????, ??????? ?????????????? ??????? ?????????????. ??? ??????????? ???????????? ? ???????? ?????????, ??? ??? ???????? ????? ??????????, ??? ????????????, ???? ??????? ????????????? ??????, ? ????? ??????? ?????? ????????. ????? ?? ??????? ??????? ? ??????? ????????????????.
1)[url=http://agro-himiya.by]????????? ??????? ?????? ? ?????? [/url] - ??????????? ????????? ?????? ? ?????? ????? ??????????? ? ??????? 20 ?????, ???? c ??????????? ?????????.??????? ? ???, ?? ?????? ???????? ?????, ??? ?????, ??? ? ? ???????. ??????? ?????????? ?????? ??????????????? ?????? ? ?????? ??????????????? ???????? ?????? ????? ????.
2)[url=http://agro-himiya.by]??????????? ????????? ?????? ?????[/url] - ?? ?????????? ??? ?????????? ?????? ??????????? ?????????, ??????????? ????????? ???????? ??????????? ???????? ????? ?????????. ???? ?????????? ????? ? ????? ????????????????? ????????????, ????????? ????? ?????????? ??????? ? ?????? ?????, ? ?? ?????? ???? ??????????? ??????? ??? ??? ????????? ? ????????? ??????? ?????- ? ??????????????.
3)[url=http://agro-himiya.by]?????????????? ????????? ??????[/url] - ?????? ????? ???????? ?????????? ??????????? ????????? ?? ????????? ????? ???? ? ?????? ????? ????? ??????????? ? ???????? ????????????. ?? ?????? ???????????? ???? ????????? ?? ?????? ? ????? ??????? ?????????????? ? ???????? ???????? ?????, ?? ? ??? ??????????????? ????????????? ???????, ?????? ???????.
4)[url=http://agro-himiya.by]??????????? ????????? ? ????????[/url] - ?? ????????? ? ???, ????? ??????????????? ???? ?????? ??? ???????? ??????. ? ???? ??? ???????? ??????? ???????? ?????, ??????? ??? ??????? ?????????, ???? ???????. ????? ????, ?? ??????? ????? ?????????? ? ????? ??????????????? ?? ???????? ?????? ??????.
??? ????? ??????? ?????? ? ??? ?? ?????????? [url=http://agro-himiya.by]??????? ??????[/url]
?? ???? ???? ??? ???? ????!
http://kevart.net/kevforum/member.php?u=12578
http://normaer.ru/forum/index.php?members/agrohimdfq.33/
http://gd.kz/pro/dle101/user/agrohimdym/
http://borssat.com/member.php?u=51513
http://forum.astrologbrova.com/memberlist.php?mode=viewprofile&u=6608

Patriotgzs

?????? ???? ???? ? ???????[url=http://sfilm.by/]![/url]
?????????? ?????? ???????? ?????????????????? ???????????????? ??????.
???? ???????????"??? ???????? ??????" ???????? 15 ??? ?? ????? ???? ????????? ? ????????.
?? ????? ?????????? ??? [url=http://sfilm.by]???????? ??????[/url] ,[url=http://sfilm.by]????????????? ??????[/url],[url=http://sfilm.by]???????????? ??????[/url],[url=http://sfilm.by]????????????? ??????[/url] ? [url=http://sfilm.by]??????????????? ??????[/url].
????? ????????? ?????????? ????????? ?? ????? [url=http://sfilm.by]?????[/url]
? ?????????,????????? "??? ???????? ??????".
http://forum-xc2.url.ph/index.php?members/patriotint.186/
http://alatmony.net/profile.php?lookup=263744
http://v-lada.ru/user/Patriothbs/
http://animated-gif.su/index/8-15219
http://forum.thanhhoafc.vn/member.php?178300-Patriotxnd

snegirogjd

???????????? ????????[url=http://www.steklodel.by]![/url]
???? ????? ?????????? ????? 10 ??? ???????? ??????? ?? ?????? ? ?????? ??????.??? ???????? ???? ???????? ,??????? ?? ????? ?????????? ???:
1)[url=http://www.steklodel.by]?????????? ?????[/url] –??? ?????????,?????????? ????? ? ??????? ??????. ?????????? ????? ??????????? ? ????????? ????????? ?????????. ???????????? ??????? ??? ? ?????????? ???????? ?????? ?? ?????? ???????? ? ?????? ?????????.
2)[url=http://www.steklodel.by]?????????? ????????[/url]-????? ??? ???????? ?? ?????????,???????? ? ????????. ?????????? ???????? ??????????? ?? ??? ???????, ??? ??? ?? ?????? ???????? ??????? ????? ?? ???????? ?????????, ?? ? ????????? ????????? ?? ????? ??????.
3)[url=http://www.steklodel.by]?????????? ???????????[/url] –??? ???????? ? ???? ??????? ???????????,??????????? ??? ??????,??????? ??????????? ? ??????????? ? ????????. ?????????? ??????????? ?????????? ???????????? ?????? ??????????? ??????, ???????? ???????, ??????????????? ? ?????????? ??????????. ??????????? ?? ?????? ??????? ???????????? ?????????? ????? ??????????.
4)[url=http://www.steklodel.by]?????????? ????????[/url] -?????????? ???????? ? ?????????? ?????????? ?? ??????, ? ????? ?????????? ???????? ? ??????? ????? — ??? ??????????, ??????????? ???????, ??? ??? ??????? ? ??????????????? ???????, ??? ? ??? ??? ??? ??????? ?????.
http://upek.com.pl/member.php?u=186207
http://bbs.he.99.com/member.php?u=691477
http://jundokan.kherson.ua/user/steklodelkdm/
http://stockspay.com/vb/member.php?u=4750
http://www.nhealth-asia.com/webboard/index.php?action=profile;u=138074

snegirorlv

??????????? ??? ???? ? ???????[url=http://www.steklodel.by]![/url]
???? ???????? ?????????? ????? 10 ??? ???????? ??????? ?? ?????? ? ?????? ??????.??? ???????? ???? ???????? ,??????? ?? ????? ?????????? ???:
1)[url=http://www.steklodel.by]?????????? ?????[/url] –??? ?????????,?????????? ????? ? ??????? ??????. ?????????? ????? ??????????? ? ????????? ????????? ?????????. ???????????? ??????? ??? ? ?????????? ???????? ?????? ?? ?????? ???????? ? ?????? ?????????.
2)[url=http://www.steklodel.by]?????????? ????????[/url]-????? ??? ???????? ?? ?????????,???????? ? ????????. ?????????? ???????? ??????????? ?? ??? ???????, ??? ??? ?? ?????? ???????? ??????? ????? ?? ???????? ?????????, ?? ? ????????? ????????? ?? ????? ??????.
3)[url=http://www.steklodel.by]?????????? ???????????[/url] –??? ???????? ? ???? ??????? ???????????,??????????? ??? ??????,??????? ??????????? ? ??????????? ? ????????. ?????????? ??????????? ?????????? ???????????? ?????? ??????????? ??????, ???????? ???????, ??????????????? ? ?????????? ??????????. ??????????? ?? ?????? ??????? ???????????? ?????????? ????? ??????????.
4)[url=http://www.steklodel.by]?????????? ????????[/url] -?????????? ???????? ? ?????????? ?????????? ?? ??????, ? ????? ?????????? ???????? ? ??????? ????? — ??? ??????????, ??????????? ???????, ??? ??? ??????? ? ??????????????? ???????, ??? ? ??? ??? ??? ??????? ?????.
https://forum.hookah.gen.tr/index.php?action=profile;u=28814
http://alatmony.net/profile.php?lookup=283338
http://www.admoktyabrskoe.ru/index/8-18079
http://rollercoastercrazy.uk/member.php?156133-steklodelzse
http://133.alschool.kz/user/kapriolmuq/

snegiroqsu

??????????? ??? ???????[url=http://www.steklodel.by]![/url]
???? ????? ?????????? ????? 10 ??? ???????? ??????? ?? ?????? ? ?????? ??????.??? ???????? ???? ???????? ,??????? ?? ????? ?????????? ???:
1)[url=http://www.steklodel.by]?????????? ?????[/url] –??? ?????????,?????????? ????? ? ??????? ??????. ?????????? ????? ??????????? ? ????????? ????????? ?????????. ???????????? ??????? ??? ? ?????????? ???????? ?????? ?? ?????? ???????? ? ?????? ?????????.
2)[url=http://www.steklodel.by]?????????? ????????[/url]-????? ??? ???????? ?? ?????????,???????? ? ????????. ?????????? ???????? ??????????? ?? ??? ???????, ??? ??? ?? ?????? ???????? ??????? ????? ?? ???????? ?????????, ?? ? ????????? ????????? ?? ????? ??????.
3)[url=http://www.steklodel.by]?????????? ???????????[/url] –??? ???????? ? ???? ??????? ???????????,??????????? ??? ??????,??????? ??????????? ? ??????????? ? ????????. ?????????? ??????????? ?????????? ???????????? ?????? ??????????? ??????, ???????? ???????, ??????????????? ? ?????????? ??????????. ??????????? ?? ?????? ??????? ???????????? ?????????? ????? ??????????.
4)[url=http://www.steklodel.by]?????????? ????????[/url] -?????????? ???????? ? ?????????? ?????????? ?? ??????, ? ????? ?????????? ???????? ? ??????? ????? — ??? ??????????, ??????????? ???????, ??? ??? ??????? ? ??????????????? ???????, ??? ? ??? ??? ??? ??????? ?????.
http://sksis.ru/index/8-22772
http://bbs.hear.99.com/member.php?u=657990
http://www.australianwinner.com/CaiHongYing/profile.php?mode=viewprofile&u=2878089
http://noisecontrollers.prv.pl/profile.php?lookup=7779
http://new.lgtool.net/member.php?u=156124

Bogdanfpt

???????????? ????????[url=https://stekloelit.by]![/url]
?????????? ?????? ???????? ??????? ?? ?????? ??? ???? ? ?????.???? ??????????? ??? «??????????» ???????? 10 ??? ?? ????? ???? ????????? ? ????????.
?? ????? ?????????? ??? [url=https://stekloelit.by]???????????? ?????????? ?????[/url],[url=https://stekloelit.by]??????? ?????????? ???????????[/url],[url=https://stekloelit.by]??????? ?????? ?? ??????????? ??????[/url],[url=https://stekloelit.by]?????????? ????? ? ???[/url] ? [url=https://stekloelit.by]?????????? ?????????? ?? ??????[/url],? ?????[url=https://stekloelit.by]?????????? ????????[/url] ? [url=https://stekloelit.by]??????????? ???????????[/url]
????? ????????? ?????????? ????????? ?? ????? [url=https://stekloelit.by]?????[/url]
http://lost-abc.ru/index/8-100786
http://sportlive.pp.ua/user/Bogdanpjj/
http://sch2.ihb.by/user/Bogdanlgr/
http://foruml.fearnode.net/index.php?action=profile;u=446170
http://vesti24.com.ua/user/Bogdansuc/

Bogdanisg

??????? ??????? ????? ???????[url=https://stekloelit.by]![/url]
?????????? ?????? ???????? ??????? ?? ?????? ??? ???? ? ?????.???? ??????????? ??? «??????????» ???????? 10 ??? ?? ????? ???? ????????? ? ????????.
?? ????? ?????????? ??? [url=https://stekloelit.by]???????????? ?????????? ?????[/url],[url=https://stekloelit.by]??????? ?????????? ???????????[/url],[url=https://stekloelit.by]??????? ?????? ?? ??????????? ??????[/url],[url=https://stekloelit.by]?????????? ????? ? ???[/url] ? [url=https://stekloelit.by]?????????? ?????????? ?? ??????[/url],? ?????[url=https://stekloelit.by]?????????? ????????[/url] ? [url=https://stekloelit.by]??????????? ???????????[/url]
????? ????????? ?????????? ????????? ?? ????? [url=https://stekloelit.by]?????[/url]
http://gol.sefaresh.net/user/Bogdanblw/
http://serial.pe.hu/user/Bogdanbez/
http://www.16software.com/forums/profile.php?id=72870
http://onelovemusic.za.pl/profile.php?lookup=93225
http://pohozhie-programmy.ru/user/Bogdandjq/

Patriotzmu

?????? ???? ? ???????[url=http://sfilm.by/]![/url]
?????????? ?????? ???????? ?????????????????? ???????????????? ??????.
???? ???????????"??? ???????? ??????" ???????? 15 ??? ?? ????? ???? ????????? ? ????????.
?? ????? ?????????? ??? [url=http://sfilm.by]???????? ??????[/url] ,[url=http://sfilm.by]????????????? ??????[/url],[url=http://sfilm.by]???????????? ??????[/url],[url=http://sfilm.by]????????????? ??????[/url] ? [url=http://sfilm.by]??????????????? ??????[/url].
????? ????????? ?????????? ????????? ?? ????? [url=http://sfilm.by]?????[/url]
? ?????????,????????? "??? ???????? ??????".
http://xn---9-6kcq2bo9a.xn--p1ai/index/8-5401
http://maroz.de/index/8-34268
http://allies.zz.vc/user/Patriotzmh/
http://liftbigeatbig.com/forums/users/patriotneu/
http://www.sextwithme.net/member/194506-patriotuod

Bogdanhtw

??????? ??????? ????? ????????[url=https://stekloelit.by]![/url]
?????????? ?????? ???????? ??????? ?? ?????? ??? ???? ? ?????.???? ??????????? ??? «??????????» ???????? 10 ??? ?? ????? ???? ????????? ? ????????.
?? ????? ?????????? ??? [url=https://stekloelit.by]???????????? ?????????? ?????[/url],[url=https://stekloelit.by]??????? ?????????? ???????????[/url],[url=https://stekloelit.by]??????? ?????? ?? ??????????? ??????[/url],[url=https://stekloelit.by]?????????? ????? ? ???[/url] ? [url=https://stekloelit.by]?????????? ?????????? ?? ??????[/url],? ?????[url=https://stekloelit.by]?????????? ????????[/url] ? [url=https://stekloelit.by]??????????? ???????????[/url]
????? ????????? ?????????? ????????? ?? ????? [url=https://stekloelit.by]?????[/url]
http://m1carbine.org/index.php?action=profile;u=125602
http://community.kingofflips.com/member.php?228129-Polinaxfx
http://narutodaichien.net/forum/member.php?u=434933
http://www.news-for-woman.ru/user/Bogdanjev/
http://ternovka4school.org.ua/user/Bogdanetz/

Bogdantac

?????? ????????[url=https://stekloelit.by]![/url]
?????????? ?????? ???????? ??????? ?? ?????? ??? ???? ? ?????.???? ??????????? ??? «??????????» ???????? 10 ??? ?? ????? ???? ????????? ? ????????.
?? ????? ?????????? ??? [url=https://stekloelit.by]???????????? ?????????? ?????[/url],[url=https://stekloelit.by]??????? ?????????? ???????????[/url],[url=https://stekloelit.by]??????? ?????? ?? ??????????? ??????[/url],[url=https://stekloelit.by]?????????? ????? ? ???[/url] ? [url=https://stekloelit.by]?????????? ?????????? ?? ??????[/url],? ?????[url=https://stekloelit.by]?????????? ????????[/url] ? [url=https://stekloelit.by]??????????? ???????????[/url]
????? ????????? ?????????? ????????? ?? ????? [url=https://stekloelit.by]?????[/url]
http://smachno.tv/user/Bogdanmkb/
http://upory.ru/index/8-67189
http://mashinker.ru/user/Mihaelfej/
http://arctic-energy.ru/user/Bogdanfww/
http://hotar.de/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=6362

Bogdandig

??????????? ??? ???????[url=https://stekloelit.by]![/url]
?????????? ?????? ???????? ??????? ?? ?????? ??? ???? ? ?????.???? ??????????? ??? «??????????» ???????? 10 ??? ?? ????? ???? ????????? ? ????????.
?? ????? ?????????? ??? [url=https://stekloelit.by]???????????? ?????????? ?????[/url],[url=https://stekloelit.by]??????? ?????????? ???????????[/url],[url=https://stekloelit.by]??????? ?????? ?? ??????????? ??????[/url],[url=https://stekloelit.by]?????????? ????? ? ???[/url] ? [url=https://stekloelit.by]?????????? ?????????? ?? ??????[/url],? ?????[url=https://stekloelit.by]?????????? ????????[/url] ? [url=https://stekloelit.by]??????????? ???????????[/url]
????? ????????? ?????????? ????????? ?? ????? [url=https://stekloelit.by]?????[/url]
http://vinochok-dnz17.in.ua/user/Polinaeyx/
http://www.91zazhi.com/space-uid-311929.html
http://sc170.kharkov.ua/index.php?subaction=userinfo&user=Bogdancip
http://vesti24.com.ua/user/Bogdanfjj/
http://oshobr.ihb.by/user/Bogdanphq/

BtiKRD23jex

??????????? ?????? ? ??????????? ????? ? ?. ?????????? ? ?. ??????? ????.
??????? ?????? ??????? ?? ??? ?????????????? ????. ??? ????.
--------------------------------
[url=https://goo.gl/B8eSZm#956T62V7xC]??????? ??? ?????????[/url]
[url=http://bit.ly/2rJUgga#09T5zZ0fNc]????????? ??? ??????????[/url]

Asfalt93soff

??????????????? ?????????? ?????????
???? ??????????????? ??????????
??????????????? ????????? ?????????
??????? ??????????????? ??????????
?????????? ? ??????????????? ? ??????????

----------------------
http://???????????????-?????????.??/

John Ford

6nWUtZDc Film http://lj79l.com/#MUKTCY1tSqD-uxG MUKTCY1tSqD, <a href="http://qgc4i.com">hmQTu1GM</a>, [url=http://x2rxz.com]0mFk51gXZLW[/url], [yHQiJdR6Cf](http://xjgzf.com "yHQiJdR6Cf"), [http://2dad2.com hq8uCU62eE],

Asflt93Dop

????????????? ?????? ?? ???????? ??????? ????????? ???????? ?????????? ?? ????????????? ?????????? ???????? ? ????? ?????????????? ? ???????????? ????????.

??????? ?????? ????? ? ??????????

???????????, ????????? ????????, ????????. ?????????? ???????????? ??????????, ????????? ??????????????? ????????????? ?????????? ? ?????? ????????? ?? ??????????????? ???????.

?????????? ????? ????????? ????? ?? ???????? ????????? ??????? ?????? ?????? ? ???????. ???????? ??????? ???????, ???????? ???????, ?????????? ??????, ???????????? ?????????, ???????????????.

??????????????? ????????/?????
??????????????? ??? ????????? ??????????
??????? ?????????????????????, ?????????? ????? "???? ? ????", ? ??? ?? ????????? ????????? ? ????????????? ??????????.
???? ?????? ? 2008 ????, ??????? ??? ? ?????????????? ISO 9001, ???????? ?? ?????? ????? ?????????? ?????.
???????????????, ????????? ????????, ??????????????? ??????, ???????? ????? ????????? ???? ??????, ??????????, ???????? ????????

____________________________________
??????????????? ??? ?????????
??????????????? ? ??????????
???? ??????????????? ??????????

----------------------
http://???????????????-?????????.??/

garneuomig

???????? ?? ??, ??? ??????????… ? ???? ??????? ????????. ????????? ? ??????????. ?????? ????? ??? ? PM.

---
???? ??????? ????! ??? ??? ???? ????????!!!! fifa manager 15 ??????? ??????? pc, ??????? ????? fifa 15 ? ????? [url=http://15fifa.ru/skachat-fifa-15/]??????? fifa 15 ???????[/url] fifa 15 crack only v2

Adjana Brandenburgh

Name: Adjana Brandenburgh

Was vrijwilliger bij Ithemba van 15 sep 2008 tot 11 okt 2008